Asenna Snabbis-sovellus Mobiililaitteeseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt ja hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Tietosuojailmoitus

1 Johdanto

Nodab Invest AB on sitoutunut kunnioittamaan ja suojelemaan yksityisyyttäsi, mukaan lukien kaikki meille antamasi henkilötiedot, sovellettavien tietosuojalakien ja -määräysten mukaisesti.

Käsittelemme henkilötietojasi tässä tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Tietoja voidaan toimittaa Nodab Invest AB:lle minkä tahansa Nodabin verkkosivuston, puheluiden tai muiden keinojen kautta.

Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan, kuinka henkilötietosi kerätään, millä perusteella ne kerätään ja kuinka niitä käsitellään ja pidetään suojattuna. Lisätoimenpiteitä on otettu käyttöön kaikkien arkaluontoisten tietojen luottamuksellisuuden suojaamiseksi.

Lue seuraava käytäntö huolellisesti, jotta ymmärrät täysin käytäntömme ja kuinka käsittelemme henkilötietoja.

2 Keitä me olemme?

Snabbis.com on Nodab Invest AB:n (jäljempänä "Nodab" ja tai "Snabbis") tavaramerkki, jonka rekisteröintinumero on 556302-6334. Yritys on perustettu Ruotsin lakien mukaan ja jonka rekisteröity osoite on Ringogatan, 41707. , Ruotsi Toimii alustalla, joka liittyy Bethard Group Limitediin, maltalaiseen yhtiöön, jonka rekisteröintinumero on C69565 ja jonka rekisteröity osoite on Burlington Complex, Level 1, Dragonara Road, Paceville, St. Julians, STJ3141, Malta.

Vaikka henkilötietoja isännöidään Bethard Group Limitedin tietovarastoissa ja järjestelmissä ja niitä hallitaan alla kuvatulla tavalla, huomioimme, että Sivustoa ylläpitää Nodab Invest AB (jäljempänä "White Label" ja "Snabbis"). jolla on siksi jatkuva täysi pääsy Bethard Group Limitedin ylläpitämiin henkilötietoihin voidakseen harjoittaa liiketoimintaansa Snabbis.comin kautta.

Nodab Invest AB käsittelee kaikkia tämän verkkosivuston kautta hankittuja henkilötietoja, joten kaikki viittaukset "Snabbisiin", "meihin", "meidän" ja "meihin" tässä asiakirjassa ovat viittauksia Snabbissite-sivustoon.

Saat viestejä suoraan White Labelilta, ja kaikki tässä myönnetyt henkilötietojesi hallintaan liittyvät luvat jäävät siksi Snabbisille. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä henkilökohtaisista tiedoistasi tai niiden käytöstä, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme (DPO) suoraan sähköpostitse – dpo@Snabbis.com.

3 Keräämämme tiedot

Seuraavan tyyppisiä tietoja voidaan kerätä käyttäessäsi palveluitamme:
• Sinusta keräämämme tiedot: Tietyt henkilötiedot kerätään automaattisesti, kun vierailet sivustollamme. Näitä tietoja ovat muun muassa tekniset tiedot käytetyistä laitteista (kuten malli, käyttöjärjestelmä, IP-osoite, selaintyyppi, mobiililaitteen tunniste), kirjautumistiedot, liikennetiedot, online-selaustottumukset ja muut tiedot vierailustasi sen perusteella, miten olet vuorovaikutuksessa tuotteidemme kanssa.
• Meille antamasi tiedot: Ilmoittautuessasi annat meille henkilötietosi, kuten nimesi, sukunimesi, matkapuhelinnumerosi, sukupuolesi, syntymäaikasi, sähköpostiosoitteesi ja asuinmaasi. Pelin aikana voimme myös pyytää lisätietoja ja asiakirjoja, mukaan lukien henkilökortit, pankkikortit, tiliotteen, varallisuuden lähteen, varojen lähteen, sähkölaskun ja muita asiaankuuluvia tietoja, jotka saatat antaa meille. Pidämme kirjaa kirjeenvaihdosta, joko Verkkosivuston, sähköpostin tai muiden keinojen kautta. (Puheluja voidaan seurata tai nauhoittaa – voimme tehdä tämän varmistaaksemme, että olemme noudattaneet ohjeitasi oikein; ratkaistaksemme kyselyitä tai ongelmia; sääntelytarkoituksiin; auttaaksemme parantamaan palvelumme laatua; auttamaan meitä kouluttamaan henkilökuntaamme tai auttaa petosten tai muiden rikosten havaitsemisessa tai estämisessä).
• Tiedot kolmansilta osapuolilta: Saatamme myös saada henkilötietojasi kolmansilta osapuolilta, kuten varmistuspalveluita tarjoavilta asiantuntijayrityksiltä, luottotietotoimistoilta ja petostentorjuntavirastoilta.
• Julkinen tieto: Vastuullisen pelaamisen edistämiseksi otamme huomioon asiakkaidemme taloudelliset mahdollisuudet pelata rahapelejä ja estämme tuotteidemme ja palveluidemme käytön laittomiin tarkoituksiin. Tarkkailemme jatkuvasti tilitoimintaa, joka saattaa aiheuttaa riskin, jolloin voimme tarkastella sinusta julkisesti saatavilla olevia tietoja, kuten sosiaalisen median sivuja, kiinteistöjen omistustietoja ja maksukyvyttömyysrekistereitä. Vaikka nämä tiedot ovat julkisia, pidämme huolta yksityisyydestäsi ja käytämme niitä vain silloin kun se on tarpeen näiden tarkastusten suorittamiseen

4 Tietojen keräämisen perusteet

Snabbis kerää, käsittelee ja tallentaa henkilötietoja seuraavista syistä:
• Kun se on tarpeen Palvelusopimuksen toteuttamiseksi (tarjotaksemme sinulle haluamiasi palveluita ja tuotteita ja siten täyttääksemme kanssasi solmitun sopimuksen, ja siksi esimerkiksi tilin rekisteröinti-, validointi- ja hallintotarkoituksiin. Käyttöehtomme, jotka hyväksyt/olet hyväksynyt rekisteröinnin yhteydessä, esität sopimuksen ehdot ja tarjoamamme palvelut); "Palvelun hallintatarkoitukset" sisältää salasanamuistutukset, palveluviestit, kuten sivuston ylläpito, tietosuoja- ja evästekäytäntömme tai käyttöehtojen päivitykset.
• Noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteitamme ja sitoumuksiamme, mukaan lukien vastuulliseen pelaamiseen ja rahanpesun torjuntaan liittyvät velvoitteemme. Saatamme joutua käyttämään ja säilyttämään henkilötietoja, mukaan lukien lääketieteelliset tiedot, minkä tahansa epäilyttävän toiminnan, vilpillisen toiminnan, rikollisuuden, ongelmapelaamisen tai muun mahdollisen riskin ehkäisemiseksi, havaitsemiseksi tai tutkimiseksi; Alla on ei-tyhjentävä luettelo siitä, milloin henkilötietoja voidaan kerätä tai käyttää lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi:
• ohjaamaan mahdollisen pelaajan oikealle maalle lisenssiehtojemme mukaisesti;
• varmistaaksemme, että palveluitamme tarjotaan vain kelvollisille henkilöille;
• seuloa pelaajat petostentorjuntaohjelmistojen varalta;
• kaikentyyppisten rikosten ehkäiseminen, havaitseminen ja syytteeseenpano;
• vahvistaa henkilöllisyytesi ja selvittää rahoituslähde missä tahansa tapahtumassa;
• Tavaroidemme ja palveluidemme suoramarkkinointiin ja tapahtumaviestintään eri alustojen kautta, mukaan lukien sähköposti, puhelin, tekstiviesti, push-ilmoitus tai muut sopivat keinot. Rekisteröityessämme meille kysymme, haluatko saada markkinointiviestintää. Näin ollen pyydämme suostumustasi rekisteröitymisen yhteydessä. Voit halutessasi olla osallistumatta ja siksi olla vastaanottamatta suoramarkkinointia ollenkaan. Voit myös valita yhdestä mediasta etkä toisesta. Jälkimmäisessä tapauksessa saat suoramarkkinointiviestintää vain valitsemasi välineen kautta. Suostumus, jonka annat tai et anna suoramarkkinointiviestinnän vastaanottamiseen, voidaan muuttaa milloin tahansa muuttamalla asetuksiasi tililläsi kirjautumisen jälkeen tai ottamalla yhteyttä asiakastukeen sähköpostitse tai live-chatin kautta. Vaihtoehtoisesti voit myös lähettää sähköpostin tietosuojavastaavallemme (DPO) osoitteeseen dpo@Snabbis.com.
• Mihin tahansa muuhun tarkoitukseen, joka on oikeutettujen etujemme mukaista. Tällaisissa tapauksissa henkilötietosi ovat edelleen suojattuja, eikä niitä käsitellä millään tavalla, joka olisi epäreilua sinua kohtaan. Emme käsittele henkilötietojasi oikeutettujen etujemme mukaisesti, jos on niin, että asianomaisten henkilöiden (kuten sinun) edut, oikeudet tai vapaudet ovat etusijalla. Määrittääksemme, voimmeko käsitellä tietojasi tällä perusteella, otamme huomioon useita tekijöitä, kuten kohtuulliset odotuksesi tietojen käsittelystä, tietojen luonteen ja käsittelyn vaikutuksen sinuun.

Kun henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusta on vain meidän oikeutetut etumme, saatavillesi voidaan pyynnöstä toimittaa raportti tässä suhteessa käytetystä tasapainotestistä.

Voit vastustaa milloin tahansa, jos oikeutettuja etuja käytetään perusteena henkilötietojesi käsittelylle, vaikka tämä oikeus ei välttämättä ole ehdoton.

Tietoja käsitellään oikeutettuja etuja varten:
• henkilökohtaistaaksemme kokemuksiasi käyttäessäsi tuotteitamme ja palveluitamme - tarjotaksemme osuvamman, räätälöidyn palvelun (esim. pelaajahistorian käyttö suositeltujen tuotteiden tarjoamiseen); Jos et halua saada henkilökohtaisia palveluita, voit poistaa personoinnin käytöstä ottamalla yhteyttä asiakastukeen tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen dpo@Snabbis.com
• parantaaksemme tuotteitamme ja palveluitamme - analyysi- ja tutkimustarkoituksiin, jotta voimme parantaa tarjoamiamme palveluita; tilasto- ja trendianalyysi, jotta voidaan analysoida suosittuja tuotteita ja palveluita ja parantaa niitä;
• kommunikoimaan kanssasi - kuten vastaamaan kyselyihisi, pyyntöihisi ja valituksiin, joissa voimme käsitellä riita-asioita pelaajien kanssa, ohjata pelaajat vastuulliseen pelitukihenkilökuntaan ja yleisesti parantaa pelaajien kokemusta. Tällaisia lokeja voitaisiin käyttää myös toistuvien ohjelmisto-ongelmien tunnistamiseen; myös oikeutetun edun perusteella saatuja henkilötietoja voidaan käyttää ottamaan sinuun yhteyttä uutisten ja tietojen saamiseksi liittyen kampanjoihin ja kilpailuihin, jotka olet itse päättänyt osallistua.
• tehdäksesi pelikokemuksestasi turvallisemman - Kaikki verkkoturvatoimintamme pelioperaattorina katsotaan olennaiseksi käsittelytoiminnaksi, jonka tarkoituksena on varmistaa asiakkaiden jatkuva suoja.

Kun on kyse erityisistä tietoluokista (arkaluonteiset tiedot), käsittelemme tällaisia tietoja vain, jos:
• olet antanut meille nimenomaisen suostumuksesi;
• se on tarpeen velvollisuuksien täyttämiseksi ja erityisten oikeuksienmme käyttämiseksi tai rekisteröidyn työ-, sosiaaliturva- ja sosiaaliturvalainsäädäntöön liittyvien oikeuksien toteuttamiseksi;
• se liittyy henkilötietoihin, jotka olet julkistanut;
• se on tarpeen oikeudellisten vaatimusten esittämiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi;
• on tarpeen huomattavan yleisen edun vuoksi Euroopan unionin tai jäsenvaltion lainsäädännön perusteella.

Jos päätät olla antamatta meille tiettyjä henkilötietoja, se voi tarkoittaa, että emme pysty tarjoamaan sinulle tuotteitamme tai palveluitamme.

5 Evästeet

Evästeet ovat välttämättömiä, jotta sivustomme toimivat oikein ja turvallisesti. Käytämme niitä myös tehdäksemme asioista nopeampia, helpompia ja henkilökohtaisempia sinulle, mikä tarjoaa paremman kokonaiskokemuksen, kun vierailet Sivustollamme. Jotta voimme tehdä tämän, evästeet keräävät henkilökohtaisia tietoja sinusta aina, kun selaat verkkosivuillamme. Voit valita hyväksytkö vai hylkäätkö tietyt tai kaikki evästetyypit, ja voit hallita tätä laitteesi selaimen asetuksista. Ilmoitamme sinulle tästä näyttämällä sinulle evästebannerimme, kun vierailet sivustollamme. Katso meidän Evästekäytäntö saadaksesi lisätietoja evästeiden käytöstä.

6 Milloin jaamme henkilötietojasi?

Jotkin olosuhteet edellyttävät, että Snabbis jakaa tiettyjä tietoja kolmansien osapuolten kanssa. Tiettyjen riskien pienentämiseksi tehdään tarkastuksia, joilla varmistetaan, että yritykset, joiden kanssa työskentelemme ja teemme yhteistyötä, ovat hyvin varustettuja antamaan tietosi samantasoisen huolenpidon ja suojan kuin me. Sekä Snabbis että luotettavat kolmannet osapuolet ovat velvollisia käsittelemään tietojasi sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti, ja meidän on myös otettava käyttöön sopimustoimenpiteitä, jotka vahvistavat näitä velvoitteita.

Alla näet olosuhteet, joissa jaamme tietoja kolmansien osapuolten kanssa:
• Ilmoittaaksemme sinulle tärkeistä muutoksista tai kehityksestä tuotteiden tai palveluiden ominaisuuksiin ja toimintaan;
• Kun mikä tahansa viranomainen/sääntelyelin on määrännyt niin minkä tahansa sovellettavan lain säännöksen mukaisesti;
• Voimme ohjeistaa ja valtuuttaa rahoituslaitosta, jossa tilinomistajan tiliä ylläpitää, paljastamaan kaikki sääntelijän pyytämät tiedot tilinomistajan tilistä;
• Perustaaksemme, käyttääksemme tai puolustaaksemme laillisia oikeuksiamme;
• Petosten havaitsemista ja valvontaa varten tapauksissa, joissa Snabbisilla on perusteltua syytä epäillä tilin väärinkäytöksiä;
• Henkilöllisyyden todentamisvirastojen kanssa;
• palveluntarjoajien kanssa, jotta voimme tarjota pyytämiäsi palveluita; kuten rahoituslaitokset tai yhteisöt, joita käytämme maksujen käsittelyn helpottamiseen;
• Kolmansien osapuolien kanssa, jotka esittelevät sinut meille;
• Ulkopuolisten tilintarkastajien kanssa, jotka suorittavat yhtiössämme riippumattoman tarkastuksen tarkastaakseen rahapelien järjestäjiin sovellettavien tiettyjen lakien ja sääntöjen noudattamista.

7 Tiedonsiirto EU:n ulkopuolelle

Tällä hetkellä emme siirrä henkilötietojasi ETA:n ulkopuolelle. Jos siirrämme henkilötietojasi ETA:n ulkopuolelle, konsernin sisällä tai liikekumppaneillemme, ryhdymme kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että ne suojataan samojen standardien mukaisesti kuin ETA-alueella.

8 Tietojen säilytysaika

Säilytämme tietojasi vain niin kauan kuin on kohtuudella tarpeen yllä kuvattujen tarkoitusten toteuttamiseksi ja lakisääteisten velvoitteidemme täyttämiseksi. Nykyisenä asiakkaana meidän on säilytettävä tietosi noudattaaksemme lakisääteisiä ja sopimusehtojamme. Kuitenkin, kun lopetat palveluidemme käytön, on tarpeen säilyttää henkilötietosi vähimmäisajan, joka tarvitaan tässä käytännössä määriteltyjen tarkoitusten noudattamiseksi ja EU:n/paikallisten lakien mukaisten oikeudellisten velvoitteiden noudattamiseksi (esim. , rahanpesun vastaisia säännöksiä tai lisenssisäännöksiä); voidaksemme esittää tai puolustaa oikeudellisia vaateita (esimerkiksi huolimattomuutta koskevia kanteita), joita voidaan esittää meitä vastaan. Tiettyjä tietoja voidaan säilyttää kymmenen (10) vuoden ajan siitä, kun lopetat palveluidemme käytön.

9 Oikeutesi ja valintasi henkilötietojesi suhteen

Henkilötiedot kuuluvat yksinomaan sinulle rekisteröitynä. Tämän seurauksena sinulla on useita oikeuksia henkilötietoihisi, mukaan lukien:

• Oikeus saada tietoa: Rekisteröidynä sinulla on oikeus saada tietoa henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä, jotta voit tehdä perusteltuja päätöksiä henkilötietojesi käsittelystä.
• Oikeus saada tietoja: Voit pyytää kopion hallussamme olevista henkilötiedoistasi. Tämä tunnetaan nimellä Data Subject Access Request. Jos haluat esittää tällaisen pyynnön, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakastukeen tai tietosuojavastaavaamme osoitteeseen dpo@Snabbis.com
• Oikeus tietojen poistamiseen (oikeus tulla unohdetuksi): Tämä oikeus antaa sinulle rekisteröitynä pyytää tietojesi poistamista. Jos olemme kuitenkin velvollisia säilyttämään nämä tiedot tietyn ajan muiden lakien mukaisesti, näitä tietoja ei poisteta ennen kuin kyseinen ajanjakso on kulunut umpeen. Voit pyytää oikeutta tulla unohdetuksi, kun:
o tiedot eivät ole enää välttämättömiä siihen tarkoitukseen, jota varten ne kerättiin (kuten tietosuojailmoituksessamme selitetään);
o jos olet aiemmin antanut suostumuksesi tietojesi käyttöön, mutta päätät myöhemmin peruuttaa sen, emmekä voi perustella muuta laillista perustetta tietojen käytölle tietosuojalain nojalla;
o käsittelemme tietojasi oikeutettujen etujemme perusteella, emmekä voi osoittaa pakottavia oikeutettuja syitä jatkaa tietojen käsittelyä;
o meillä ei ole tietosuojalain mukaista laillista perustetta käsitellä tietoja;
o tiedot on poistettava lakisääteisten vaatimusten noudattamiseksi.
• Oikeus tietojen siirrettävyyteen: Rekisteröidyllä on oikeus kopioida tai siirtää henkilötietoja "yleisesti käytetyssä koneellisesti luettavassa muodossa". Näin voit hankkia ja käyttää tietojasi omiin tarkoituksiinsa eri palveluissa ja rekisterinpitäjissä turvallisesti ja turvallisesti. Tämä oikeus on kuitenkin rajoitettu, koska tietojen siirrettävyysoikeus koskee vain pelaajan suoraan toimittamia tietoja; automaattisesti käsitellyt tiedot (ei paperisia tietueita); ja tietoihin, joita käsitellään suostumuksen perusteella tai silloin, kun se on tarpeen sopimuksen toteuttamiseksi.
• Oikeus oikaisuun: Sinulla on oikeus ottaa meihin yhteyttä korjataksemme ja korjataksemme kaikki hallussamme olevat ja käsittelemämme sinua koskevat tiedot, jotka voivat olla virheellisiä tai puutteellisia.
• Oikeus rajoittaa henkilötietojen käsittelyä: Sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä tietyissä olosuhteissa.
• Oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä: Tämä oikeus antaa sinulle mahdollisuuden nimenomaisesti vastustaa henkilötietojen käsittelyä oikeutetun edun perusteella henkilötietojesi käsittelyn perusteena; henkilötietojen käsittely suoramarkkinointitarkoituksiin, mukaan lukien profilointi (myynnin ja markkinointiviestinnän osalta sinulla on aina mahdollisuus peruuttaa aiemmin antamasi suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn milloin tahansa. Tämä on mahdollista alkaen viestinnän alatunniste tai ottamalla yhteyttä asiakastukeen sähköpostitse tai live-chatin kautta); henkilötietojen käsittely tieteellistä tai historiallista tutkimusta tai tilastollisia tarkoituksia varten.
• Oikeus peruuttaa suostumus: Kun käytämme suostumustasi henkilötietojesi käsittelyyn – kuten myynti- ja markkinointiviestintään, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen on tehty erittäin helpoksi esimerkiksi sähköpostien tilauksen peruutuspainikkeella, mutta jos haluat pyytää meidän tekemään tämän, voit ottaa yhteyttä asiakastukeen tai tietosuojavastaavaamme osoitteeseen dpo@Snabbis.com
• Oikeus olla joutumatta automatisoidun käsittelyn kohteeksi: Käytämme toisinaan järjestelmiä automaattisten päätösten tekemiseen henkilötietojesi perusteella. Nämä automaattiset päätökset voivat vaikuttaa tuotteisiimme, palveluihin tai ominaisuuksiin, joita voimme tarjota sinulle nyt tai tulevaisuudessa, tai mahdollisuuteen käyttää palveluamme. Sinulla on oikeus vastustaa päätöstä, joka tehdään henkilötietojesi automaattisen käsittelyn avulla, ja pyytää ihmisen väliintuloa käytettäväksi päätöksentekoprosessissa, jos sellaisella päätöksellä voi olla sinua koskevia oikeusvaikutuksia. Tämä koskee myös henkilötietoja, joita käytetään suoramarkkinointitarkoituksiin (mukaan lukien profilointi).
Tämä oikeus ei koske, kun käsittely on:
• välttämätön sopimuksen tekemiseksi tai suorittamiseksi kanssasi; tai
• kun se on laissa sallittua;

10 Tietojesi turvallisuus

Käsittelemme tietojasi erittäin huolellisesti ja tiukimmin. Olemme sitoutuneet suojaamaan meille uskomiasi henkilötietoja. Ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin toimiin varmistaaksemme, että kaikkia sivustojemme kautta kerättyjä tietoja käsitellään turvallisesti ja tämän käytännön ja tiukkojen tietosuojastandardien mukaisesti. Pyrimme noudattamaan ISO27001-periaatteita ja käymme myös neljännesvuosittain tietoturva-auditointeja vahvistaaksemme eheytemme.

11 Ota meihin yhteyttä

Jos tarvitset lisäselvityksiä henkilökohtaisista tiedoistasi tai niiden käytöstämme, älä epäröi ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme (DPO) suoraan osoitteeseen dpo@Snabbis.com. Huomioithan, että kaikkiin tietosuojavastaavalle lähetettyihin kyselyihin vastataan vain virka-aikoina.

12 Valitukset

Jos haluat tehdä valituksen siitä, miten olemme käsitelleet henkilötietojasi, voit ottaa yhteyttä meihin asian tutkimiseksi osoitteessa dpo@Snabbis.com

Jos et ole tyytyväinen vastaukseemme tai uskot, että emme käsittele henkilötietojasi lain mukaisesti, voit tehdä valituksen johtavalle tietosuojaviranomaisellemme, Office of the Information and Data Protection Commissionerille (IDPC) tai vaihtoehtoisesti. , kansalliselle tietosuojaviranomaiselle.

13 Muutokset tietosuojailmoitukseemme

Snabbis varaa oikeuden tarkistaa, muuttaa tai muuttaa tätä käytäntöä ajoittain. Tarkista se säännöllisesti päivitysten tai muutosten varalta.

Jos tietosuojailmoitukseen tehdään olennaisia muutoksia, mukaan lukien muutokset tapaan, jolla käytämme henkilötietojasi, sinulle ilmoitetaan ennen näiden muutosten voimaantuloa. Tämä ennakkoilmoitus antaa sinulle riittävästi aikaa harkita ja ymmärtää muutokset ennen kuin ne tulevat voimaan, ja päättää, hyväksytkö nämä uudet muutokset. Jos kieltäydyt hyväksymästä tietosuojaselosteen muutoksia tai et muuten hyväksy muutoksia määräajan kuluessa, emme ehkä voi jatkaa joidenkin tai kaikkien tuotteiden ja palveluiden tarjoamista.

Tämä käytäntö on viimeksi päivitetty 10. maaliskuuta 2020